logo

Nyheder​

05-02-24

​Evalueringsrapport

Denne rapport er baseret på 128 individuelle besvarelser, interviews og feedback fra unge mennesker mellem 15 og 27 år. Læs den fulde rapport her gennem dette link.

26-01-23​

Samarbejde med Kriminalforsorgen og Horserød Fængsel startede i sommeren 2021

Et samarbejde og brobygningsarbejde som er med til at øge de indsattes livskvalitet og reduceret indtagelse af rusmidler. Vi har erfaret at fodboldfællesskabet i Horserød er yderst attraktivt, hvor ca. 500 indsatte har været med i aktiviteterne med Brug Bolden Danmark.

Nyt år med nye visioner og januar 2023, tog vi endnu et skridt i udviklingen, i at styrke brobygningsarbejde som er vores kerneopgave. En gang om ugen kører fængslets pædagog ud til Hafnia-Hallen med en busfuld spillere fra Horserød Fængsel, hvor de indgår i fællesskabet i frihed og på denne måde mærker atmosfæren, intensiteten og kender til Brug Boldens aktiviteter når de bliver løsladt. Vi håber med dette tiltag og samarbejde, at vi får flere seje spillere til at indgå i fællesskabet i frihed efter endt afsoning.


Tilbagemeldingerne af de indsatte, er ovenud positive og der er smil på læberne og ømme muskler, når de kører tilbage til Horserød Fængsel, efter en træning med finter, skills og masser af motion. Dette giver de indsatte et indblik i et sundt fællesskab som er et tilbud, som skal være med til at styrke deres livskvalitet i samfundet, det er den brik vi mener har manglet til vores brobygningsarbejde så det går op i en højere enhed til gavn for borgerne.

Vi meget glade for at tilbuddet er blevet taget så godt imod og at de unge mennesker kan møde hinanden på lige fod i vores fællesskab i frihed samt begynde at skabe bånd til hinanden. Det stærkt arbejde fra alle partnere og vi glæder os til at tage imod de besøgende hver uge i fremtiden.

Læs mere om projektet her

Kontakt
Michael Mogensen
Fællesskabsleder
Brug Bolden Danmark
Tlf. 20766269
email - mm@brug-bolden.dk

Hvad er Brug Bolden Danmark?

Brug Bolden er et brobyggende  fodboldfællesskab målrettet unge der står udenfor det almene etablerede idrætsliv. 

Åbningstider​

Mandag – fredag

10.00 – 18.00​

Weekend

10.00 - 12.00​

Helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Brug Bolden Danmark

Bagsværd Hovedgade 126

2880 Gladsaxe

Klik her for rutevejledning

+45 7174 1778

kontakt@brug-bolden.dk.​