I samarbejde med​

Person​datapolitik

​Ved at benytte Brug Bolden Danmarks hjemmeside, www.brug-bolden.dk, accepterer du, at Brug Bolden Danmark kan behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik.

​Formål

Denne persondatapolitik er gældende for samtlige af de oplysninger som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig som bruger af vores tjenester, herunder ved færden på vores hjemmeside. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysningerne om dig m.m.

Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken du ikke kan acceptere. På www.brug-bolden.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.

​Dataansvarlige

Den dataansvarlige organisation for behandling af dine personoplysninger er:

Brug Bolden Danmark

Adresse: Automatikvej 1, 2860 Gladsaxe

Telefonnummer:​7174 1778

Hovede-mail: kontakt@brug-bolden.dk 

CVR-nr.: 40543163

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan som hovedregel tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os hvem, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

I Brug Bolden Danmark behandler og opbevarer vi kun de personoplysninger, der er relevante, tilstrækkelige og/eller nødvendige i forhold til vores virke eller fastsatte formål. Omfanget af de oplysninger der behandles vil altid være begrænset til det udelukkende nødvendige.

Eksempelvis er indsamling og behandling af visse personoplysninger nødvendige hvis du er del af vores fællesskaber, hvor det skal være muligt at kunne ringe til dig og kommunikere med dig, dette kan være tilmelding til stævner, arrangementer og vores aktiviteter.

En behandling af personoplysninger kan også opstå som nødvendigt led i gennemførsel af en aftale – eksempelvis ved private donationer som bidragsyder, eller hvis du vil engagere dig som frivillig i Brug Bolden Danmark.

Brug Bolden Danamrk behandler kun følgende personoplysninger:

Navn, telefonnummer, e-mailadresse og fødselsdato (ikke cpr.) i forbindelse med at være medlem af organisationen og i kontakten til os. I Brug Bolden Fællesskaberne er man som udgangspunkt ikke anonym og billeder fra vores aktiviteter bruges til vores galleri, opslag på Facebook, vores årsrapport og i øvrigt vigtige i forhold til at dokumentere vores aktiviteter. Du kan altid bede om at du ikke ønsker billeder af dig på vores officielle Facebook eller hjemmeside. 

Indsamling og behandling af dine personoplysninger vil derfor altid foregå på et lovligt grundlag, hvor du frivilligt afgiver personoplysninger.I afsnittet ”Indsigt i, opdatering og sletning af personoplysninger” kan du læse om din ret til at få indsigt i, berigtiget og slettet dine personoplysninger.

Hvem deler vi oplysningerne med?

I visse tilfælde deler Brug Bolden Danmark dine oplysninger med foreningens revisorselskab Kvist og Jensen.

​Hvor lagres personoplysningerne?

Hvor de nævnte oplysninger gemmes, afhænger af hvilket tilbud du benytter. Fælles for opbevaringen af alle personoplysninger, er dog at der i alle henseender er indgået databehandleraftaler, i overensstemmelse med gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.​

Betalings- og medlemoplysninger i forbindelse med kontingent og aktiviteter, opbevares ved vores leverandør i Foreninglet, som vi har en Databehandler aftale med. 

​Indsigt i, opdatering og sletning af personoplysninger

Ved at skrive til os på kontakt@brug-bolden.dk eller ved at ringe på telefonnummer 7174 1778, kan du anmode om indsigt i, opdatering og sletning af personoplysninger eller billeder, som organisationen har om eller af dig.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletninger så hurtigt som muligt. Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dem.

Vi har desuden udarbejdet en intern procedure for sletning af personlige oplysninger, der sikre at personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Samtykke

Hvis behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Links

Brug Bolden Danmarks hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders respektive persondatapolitikker, da deres procedure for indsamling og behandling af persondata kan adskille sig fra Brug Bolden Danmark.

Cookies

Når du er gæst på www.brug-bolden.dk, registrerer vores webserver dit besøg ved hjælp af såkaldte cookies, dvs. små datafiler til indsamling af webstatistik. Webserveren gemmer først og fremmest generelle internetdata om dit besøg – blandt andet hvilke sider du har besøgt, tidspunktet for besøget, længden af besøget samt din IP-adresse. Disse oplysninger bruger vi til at lave statistik over trafikken på vores website.

Klage til tilsynsmyndighed

Du kan til enhver tid klage over Brug Bolden Danmarks behandling af dine oplysninger til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. Sal

1330 København K

​Tlf: 33 19 32 00

​Mail: dt@datatilsynet.dk

Hvad er Brug Bolden Fællesskaberne?

​Brug Bolden Fællesskaberne, startede som et udviklingsprojekt for væresteds brugere i København i sommeren 2016.

Takket være offentlige tilskud, private fonde og samarbejdskommuner er fællesskaberne med snarligt 5 fællesskaber forankret i egen social-og sundhedsfremmende organisation.  

Brug Bolden Danmark

Kontakt os direkte:

+45 7174 1778

Alle ugedage 09.00 - 18.00.

Finder du ikke det du leder efter, kan du skrive til kontakt@brug-bolden.dk.​

​© 2020. Brug Bolden Danmark