logo

Tilmelding til Laser Games m. Ungdomsfællesskabet

Brug Bolden afholder ny fed social aktivitet for Ungdomsfælleskabet, denne gang i Europas største Paintball hal, som ligger i København.

​​

Hvad kan I forvente af dagen?

Laser Games, også kendt som Laser Tag, er en spændende og adrenalinfyldt aktivitet, der er perfekt til deltagere, som vil give den gas og have det sjovt sammen, som vi skal med Brug Bolden d.17.marts!

I skal spille med noget af det nyeste udstyr globalt, som Paintball Arena råder over, på deres 600 kvadrat meter indendørs baner. Systemet operer trådløst både i gevær og head band. Derudover er geværet udstyret med dioder, skærm og højtaler, så du undervejs kan se og høre antal kills, healthbar, resterende skud og MEGET mere.

Når spillet er færdigt, kan man gå ud til computeren for at se stats over spiller, eksempelvis hvem der har flest kills, assists osv. Alle der kommer med, får naturligvis en grundig gennemgang af en af Laser Games dygtige oplevelsesværter, som følger jer hele tiden.

Du kan sikre din plads, ved at tilmelde dig hurtigt, vi bestræber os på at få så mange som muligt med, men der er plads til 20 deltagere, og da aktiviteten skal bookes på forhånd og har en værdi af 300 kr. pr. person og da vi vil undgå udeblivelser og frameldinger, som er sket en del gange, er der en brugerbetaling på 50 kr. som du skal indbetale til Brug Boldens MobilePay nummer på: 387676

Indbetaling af medlemsandel på 50 kr. skal ske senest d.10.marts. Hvis indbetalingen ikke er sket inden fristen, bortfalder tilmeldingen, så vi kan nå af aflyse bestillingen af din plads hos Paintball Arena.

​Alle medlemmer, som tilmelder sig herunder, skal huske at tilmeldingen først er bindende, når der er indbetalt og husk at skrive navn og efternavn + Laser-Game, så vi kan sætte flueben ved din tilmelding.

Husk: Du skal være medlem af foreningen og du kan kun tilmelde dig selv, hvilket du gør i nedenstående formular!

Laser Game arrangementet foregår i: Paintball Arena, Refshalevej 177A, København

Dato og tidspunkt: Søndag d.17.marts kl. februar 2024

Mødetid: kl. 14.30

Tilmeld dig ved at trykke på knappen under billedet!

Når du tilmelder eventet, bedes du indtaste dit navn, efternavn og alder. Du vil herefter modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din tilmelding. Du vil herefter få bekræftet at din tilmelding er godkendt, når brugerbetalingen er registreret.

Hvad er Brug Bolden Danmark?

Brug Bolden er et brobyggende  fodboldfællesskab målrettet unge der står udenfor det almene etablerede idrætsliv. 

Åbningstider​

Mandag – fredag

10.00 – 18.00​

Weekend

10.00 - 12.00​

Helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Brug Bolden Danmark

Bagsværd Hovedgade 126

2880 Gladsaxe

Klik her for rutevejledning

+45 7174 1778

kontakt@brug-bolden.dk.​