logo

Frivillige kandidater søges til Brug Bolden Danmark​

​Vi søger fodboldtrænere og mentorer til Hovedstadens fodboldfællesskaber (Ballerup, København og Gladsaxe).
​Et frivilligt job, hvor du kan skærpe og udvikle dine kompetencer og kvalifikationer både fagligt og personligt!

Som frivillig i Brug Bolden-fællesskaberne er du altid i øjeblikket, og du arbejder med elementer som motivation, inddragelse, rekruttering og netværksdannelse. Uanset om det er på fodboldbanen, i idrætshallen eller i andre rammer med de sociale aktiviteter, vi arrangerer ude af huset, så er fokus på de unge mennesker, som gennem de initiativer vi skaber rammerne for, skal opleve glæde og øget trivsel.

Hvis du kan se dig selv i et fodboldorienteret fællesskab samt i sociale sammenhænge, hvor din rolle er centreret omkring unge og voksne mennesker, som har sociale udfordringer og er socialt belastede, hvor du kan gøre en forskel og være forskellen, så læs videre og overvej at søge.

Den mest afgørende indstilling, man kan have, når man bliver frivillig i Brug Bolden, er et åbent sind og menneskesyn; en tro på at alle uanset hvilken baggrund, de har haft, har potentialet til at blive og opnå det, de ønsker i deres liv.

Træner- og mentorrollen i Brug Bolden-fællesskaberne er meget mere end træning med en bold på en bane og organisering af fodboldspil. Det handler i høj grad om at skabe rammerne for, at deltagere imellem kan skabe sunde relationer, opnå nye vaner og få oplevelser, som sætter et positivt præg på deres dagligdag og tilværelse, så vi kan understøtte en forbedret trivsel på flere livsområder.

Hvem er du?

Du har nok et fuldtidsarbejde eller er i gang med en efteruddannelse, eller måske arbejder du hjemmefra efter coronapandemien og vil gerne ud i feltet og have et spændende, meningsfuldt frivilligt arbejde, hvor medindflydelse og medinddragelse betyder meget for dig. Et job, hvor hver vagt er forskellige fra den forrige.

Uanset om du skal være trænerassistent, træningsansvarlig eller mentor i Brug Bolden, så er det vigtigt, at du er mentalt robust, og ønsker at være en empatisk, udadvendt og inddragende rollemodel for de unge deltagere.

Du ønsker selv at være del af fællesskabet og er klar på at bidrage der, hvor der er brug for dig, hoppe ind på banen sammen med andre, give en hånd og aktivt komme med ideer, som i vores organisation hurtigt kan føres ud i livet. 

Du er nok også en god menneskekender og kan iagttage muligheden, når den opstår, for at indgå i dialog med borgerne. Du kan understøtte individuelle behov såvel som fremme nye relationer og det netværk, som ofte opstår på sidelinjen af fodboldbanerne, i hallen og i vores andre sociale begivenheder, som afvikles en til to gange i måneden i mindre grupper.

Om trænerprofilen

 • Du er mindst 25 år gammel og har væsentlig træner- og/eller fodbolderfaring.
 • Du er bosat i Hovedstadsområdet og er fleksibel ift. at kunne køre til træning, kampe og rejse med rundt, når der er arrangementer.
 • Du kan afsætte 3 timer om ugen eller 10-12 timer om måneden, hvor du er del af træning, stævner og arrangementer.
 • Du modtager/gennemgår et grundlæggende kursus med afsæt i dine nuværende kvalifikationer og superviseres løbende af cheftræneren.
 • Det er et stort plus, hvis du har bil og kørekort, så du kan komme med rundt i feltet og opleve de forskellige muligheder som frivillig træner i Brug Bolden, men som udgangspunkt er det ikke et krav.
 • Som træner står du for øvelser, indgår i uformelle samtaler på sidelinjen og har overblikket under træningen.
 • Du er med til at igangsætte ideer og arrangere kampe med andre hold, foreninger og væresteder.

Om mentorprofilen

 • Du er mindst 25 år gammel og kan forpligte dig mindst 6 måneder.
 • Du er bosat eller har din dagligdag i Hovedstaden og kan afsætte ca. 3 timer 3-4 gange i måneden.
 • Du har arbejdet med udsatte unge før eller har selv haft en baggrund som udsat men har i dag et stærkt fundament i dit liv.
 • Du får en mentoruddannelse/-kursus efter de første 3 måneder i Brug Bolden og løbende supervision af din fællesskabsleder.
 • Du brænder for at være en støtte for udsatte unge og/eller har måske selv en udsat og svær social baggrund, hvor du har opbygget nye værdier, vaner og kan inspirere og være en relaterbar sparringspartner for andre udsatte borgere gennem din forforståelse for deres livssituation.
 • Du bliver en rollemodel i projektet med peer funktion, hvorigennem du støtter og motiverer borgere, som kommer i fællesskaberne.
 • Du opnår en grundlæggende forståelse og indsigt i de udfordringer såvel som ressourcer, som vores målgruppe har. Vores borgere er oftest er præget af sociale problemer og belastninger på flere områder, og kan din rolle kan understøtte forandringer.


Som mentor er du endvidere med til planlægge og afvikle sociale aktiviteter såsom julefrokoster, biografture gokart-events, fællesspisning. Sammen med kollegaer fra teamet vil du blive del af det opsøgende arbejde, Brug Bolden laver i Hovedstaden Som mentor udgør du en væsentlig del af Brug Boldens indsats, hvor målet er at rekruttere, motivere og inspirere unge mennesker til at blive del af et fællesskab. Et fællesskab, som du er med til at præge, udvikle og fremme gennem frivillighed.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Hvad er Brug Bolden Danmark?

Brug Bolden er et brobyggende  fodboldfællesskab målrettet unge, der står udenfor det almene, etablerede idrætsliv.

Åbningstider​

Mandag – fredag

10.00 – 18.00​

Weekend

10.00 - 12.00​

Helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Brug Bolden Danmark

Bagsværd Hovedgade 126

2880 Gladsaxe

Klik her for rutevejledning

+45 7174 1778

kontakt@brug-bolden.dk