logo

Frivillige kandidater søges til Brug Bolden Danmark​

​Vi søger fodboldtrænere og mentorer til Hovedstadens fodboldfællesskaber (Ballerup, København og Gladsaxe)
​Et frivilligt job, hvor du kan skærpe eller udvikle dine kompetencer, samt kvalifikationer, både fagligt og personligt!

Som frivillig i Brug Bolden Fællesskaberne, er du altid i øjeblikket, og du arbejder med elementer, som motivation, inddragelse, rekruttering og netværksdannelse, uanset om det er på en fodboldbane, i idrætshallen eller i andre rammer, så er der er fokus på unge mennesker, som gennem initiativerne, som vi skaber rammerne for, skal opleve glæde og øget trivsel.

Hvis du kan se dig selv i et fodboldorienteret fællesskab, samt i sociale sammenhænge, hvor din rolle er centreret omkring unge og voksne mennesker, som har sociale udfordringer og er socialt belastede, hvor du kan gøre en forskel og være forskellen, så læs videre og overvej at søge.

Den mest afgørende indstilling, man kan have, når man bliver frivillig i Brug Bolden, et åbent sind og et menneskesyn, som tror på at alle, uanset hvilken baggrund de har haft, har potentialet til at blive og opnå, det de vil og ønsker, i deres liv.

Træner og mentorrollen i Brug Bolden Fællesskaberne, er meget mere end træning med en bold på en bane og organisering af fodboldspil. Det handler i høj grad handler om at skabe rammerne, for at deltagere imellem hinanden, kan skabe sunde relationer, opnå nye vaner og få oplevelser, som sætter et positivt præg på deres dagligdag og tilværelse, samt kan understøtte en forbedret trivsel på flere livsområder.

Hvem er du?

Du har nok et fuldtidsarbejde eller er i gang med en efteruddannelse, eller måske arbejder du hjemmefra efter Corona, hvor du gerne vil ud i feltet, og have et spændende og meningsfuldt frivilligt arbejde, hvor medindflydelse og medinddragelse, betyder meget for dig. Et job, hvor hver vagt er anderledes, end den forrige.

Uanset om du skal være trænerassistent, træningsansvarlig eller mentor i Brug Bolden, så er det vigtigt, at du er mentalt robust, er rollemodel, empatisk, udadvendt og inddragende.

Du ønsker at være del af fællesskabet selv, hvor du ikke har imod at bidrage der hvor der er brug for dig, hoppe ind på banen sammen med andre, give en hånd hvor der er brug for den og hvor du aktivt, kan komme med ideer, som føres ud i livet. Du er nok også en god menneskekender og kan iagttage muligheden når den opstår, for at indgå i dialog med borgerne. Du kan understøtte individuelle behov, såvel fremme nye relationer og netværket, som ofte opstår, på sidelinjen af fodboldbanerne og i hallen, såvel i andre kontekster, som bl.a. favner sociale aktiviteter, som afvikles en til to gange i måneden i mindre grupper.

Om træner profilen:​

 • Du er mindst 25 år gammel og har væsentligt træner og/eller fodbolderfaring
 • Du er bosat i Hovedstadsområdet og er mobil ift. at kunne køre til træning, kampe og rejse med rundt, når der er arrangementer.
 • Du kan afsætte 3 timer om ugen eller 10-12 timer om måneden, hvor du er del af træning, stævner og arrangementer.
 • Du modtager/gennemgår et grundlæggende kursus med afsæt i dine nuværende kvalifikationer og superviseres løbende af cheftræneren.
 • Det er et stort plus, hvis du har bil og kørekort, så du kan komme rundt i feltet, og opleve de forskellige muligheder, som frivillig træner i Brug Bolden, men som udgangspunkt er det ikke et krav.
 • Som træner, står du for øvelser, indgår i uformelle samtaler på sidelinjen, og har overblikket.
 • Du er med til at igangsætte ideer og arrangere kampe med andre hold, foreninger og væresteder.


Frivillige sociale mentorer til Brug Bolden Danmark

Om mentorprofilen:​

 • Du er mindst 25 år gammel og kan forpligte dig min.6 måneder
 • Du er bosat eller har din dagligdag i Hovedstaden og kan afsætte ca. 3 timer 3 til 4 gange om måneden.
 • Du er har arbejdet med udsatte unge før eller har selv haft en baggrund som udsat, og er i dag afklaret, samt har et stærkt fundament i dit liv
 • Du får en mentoruddannelse/kursus efter de første 3 måneder i Brug Bolden og løbende supervision af din fællesskabsleder.
 • Du brænder for at være en støtte for udsatte unge og/eller måske selv har haft en udsat og svær social baggrund, hvor du har opbygget nye værdier, vaner og kan inspirere andre udsatte borgere, gennem din forforståelse for deres livssituation, sparring og genkendelighed,
 • Du bliver en rollemodel i projektet, med peer funktion, hvorigennem du støtter og motiverer borgere, som kommer i fællesskaberne.
 • Du opnår en grundlæggende, samt øget forståelse og indsigt i, de udfordringer, såvel som ressourcer, vores målgruppe har, der oftest er præget af sociale problemer og belastninger, på flere områder, hvor din rolle kan understøtte forandringer.


Som mentor, er du endvidere med til planlægge og afvikle sociale aktiviteter fx. julefrokoster, bioaftener, go-cart events, fællesspisning, samt kan være del i det opsøgende arbejde Brug Bolden laver i Hovedstaden, sammen med kollegaer fra teamet. Som mentor, udgør du en væsentlig del af Brug Boldens indsats, hvor målet er at rekruttere, motivere og inspirere unge mennesker, til at blive del af et fællesskab. Et fællesskab, som du er med til at præge, udvikle og fremme, gennem frivillighed.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Hvad er Brug Bolden Danmark?

Brug Bolden er et brobyggende  fodboldfællesskab målrettet unge der står udenfor det almene etablerede idrætsliv. 

Åbningstider​

Mandag – fredag

10.00 – 18.00​

Weekend

10.00 - 12.00​

Helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Brug Bolden Danmark

Bagsværd Hovedgade 126

2880 Gladsaxe

Klik her for rutevejledning

+45 7174 1778

kontakt@brug-bolden.dk.​