I samarbejde med​

Indmeldelse for nye medlemmer

​Meld dig ind som medlem her og udfyld formularen. Når du har trykket på tilmeld, vil du som det næste modtage en velkomstmail indenfor en uge.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontingent for udsatte deltagere ​

Alle medlemmer i Brug Bolden Danmark, betaler som udgangspunkt et årligt kontingent, fastlagt af generalforsamlingen.

Deltagere, som er socialt og økonomisk belastede, kan skriftlig anmode om dispensation for betaling af kontingentets beløb og stadig være stemmeberettiget medlem. Vores erfaringer viser, at betalingsbetingelser, kan afholde nogle af vores borgere, som Brug Bolden Fællesskaberne er skabt til at støtte op omkring, fra at komme i tilbuddene og fællesskaberne, da de ikke kan finde midlerne til at betale.

Af denne årsag, er det besluttet, at vi til hver en tid, vægter borgernes muligheder for deltagelse, højere end kravet om kontingentbetaling. 

Udgifter som kontingenterne har til formål at dække, søges i stedet rejst gennem støttemidler og sponsorater. Vores medlemspolitik omkring dispensation fra kontingentbetaling, vedtages ved næste ekstraordinære generalforsamling, som udmeldes på hjemmesiden i oktober, hvorefter dispensationen, også bliver omfattet af foreningens vedtægter.

Det er dog en betingelse, at samtlige brugere og spillere, som deltager i organisationens tilbud, indmelder sig, som medlem.

Det er afgørende for organisationen, at vi kan have en direkte kommunikation til vores medlemmer, indkalde til generalforsamling og brugermøder, udsende nyhedsbreve om arrangementer, events, nye aktiviteter, tilmeldingslinks og løbende info fra vores afdelinger.

Indmeldelse

Indmeldelsen sker her på siden og såfremt du er deltager, kan du også anmode om at blive indmeldt, via din træner eller afdelingsleder, som herefter opretter dig i vores medlemssystem. Du kan til enhver tid også skrive til os, så hjælper vi dig med indmeldelsen.  Når du indmelder dig, vil du kort tid efter, modtage en velkomstmail med en bekræftelse på dit medlemskab. 

Fællesska

Fodbold

Netværk

Brobygning 

Hvad er Brug Bolden Danmark?

​Brug Bolden startede som et udviklingsprojekt for væresteds brugere i København i sommeren 2016.

Takket være offentlige tilskud, private fonde og samarbejdskommuner er fællesskaberne med snarligt 5 fællesskaber forankret i egen social-og sundhedsfremmende organisation.  

Brug Bolden Danmark

Kontakt os direkte:

+45 7174 1778

Alle ugedage 09.00 - 18.00.

Finder du ikke det du leder efter, kan du skrive til kontakt@brug-bolden.dk.​

​© 2020. Brug Bolden Danmark