logo

​Vores vision og mission

Brug Bolden Danmarks vision

Vores vision er at skabe meningsfulde fodboldfællesskaber og fremme udsatte unges mulighed for at indgå i disse. Deltagerne skal gennem fællesskaberne få oplevelser og kompetencer, som ikke kun inspirerer den enkelte på banen, men også styrker deres evne til at lykkes uden for fodboldens verden.

Vi stræber efter at opbygge en varig forening, der med en kombination af det sportslige og sociale skaber trygge rammer for unge, så de hver især bliver i stand til at tage ansvar for egen og andres trivsel.
​Vi tror på fodboldens potentiale til at skabe samhørighed og positiv udvikling i de unges liv, og vores mål er at ruste dem med redskaber til selv at kunne skabe disse forandringer.

​Brug Bolden ønsker at fremme dialogen og bygge bro mellem civilsamfund, frivillighed og offentlige institutioner for at skabe vedvarende forandring. Vi ønsker at tilbyde udsatte unge – hvad end de har en belastet baggrund, en svær opvækst eller andre udfordringer – muligheden for at opbygge støttende netværk, og at deres livskvalitet styrkes gennem stærke venskaber og rollemodeller, motion og bevægelse.

Brug Bolden Danmarks mission

​Med fodboldarenaen som ramme stræber vi efter at lykkes med at skabe positive forandringer i de unges personlige udvikling og styrke omfanget af deres samfundsengagement.

Vi skaber med Brug Bolden et levende foreningsfællesskab for og med unge, hvor fodbolden og det sociale hænger sammen. Livskvalitet og trivsel styrkes med fodbolden som omdrejningspunkt, hvor det at være medlem i Brug Bolden giver en ramme for sportslig såvel som personlig udvikling.​

​I vores engagerede trænere har spillerne både sportslige og menneskelige rollemodeller, som repræsenterer organisationen og har fokus på at skabe et trygt miljø, hvor alle føler sig velkomne. Der coaches i fairplay, god adfærd og holdånd.

Vi stræber altid efter at have inddragende og trygge rammer, attraktive faciliteter samt aktive, frivillige forbilleder, som kan inspirere vores unge til at være del af det netværk, som vi løbende opbygger og udvider.

Dette er fundamentet, som Brug Bolden bygger på, og som danner det vigtige alternativ til de mindre konstruktive fællesskaber og miljøer, deltagerne tidligere har været del af.​

Hvad er Brug Bolden Danmark?

Brug Bolden er et brobyggende  fodboldfællesskab målrettet unge, der står udenfor det almene, etablerede idrætsliv.

Åbningstider​

Mandag – fredag

10.00 – 18.00​

Weekend

10.00 - 12.00​

Helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Brug Bolden Danmark

Bagsværd Hovedgade 126

2880 Gladsaxe

Klik her for rutevejledning

+45 7174 1778

kontakt@brug-bolden.dk