logo

Vores centrale tiltag og indsatsområder

​Brug Bolden er et levende foreningsfællesskab for og med de unge. I Brug Bolden er fodboldsporten og det sociale aspekt lige vigtige og værdige, og de unge kan gå fra at være spillere på banen til at være aktive deltagere og frivillige i udviklingen af fællesskabet. 

Brug Bolden står på fire ben i den måde, vores trænere arbejder med at udleve foreningens vision og mission:

  • Fællesskab: Trænerne i Brug Bolden skaber fællesskaber omkring fodbolden, hvor succes måles i begejstring ved at være aktiv og være en teamplayer. Unge inviteres til at være en del af en positiv samtale, hvor glæden ved at være sammen og hjælpe hinanden er den bærende kultur.
  • Trivsel: Trænerne i Brug Bolden har fokus på trivsel blandt de unge. Trivsel hænger sammen med at have venner og sjove og gode oplevelser. Derfor er de sociale oplevelser og samvær en vigtig del af fodboldfællesskabet.
  • Medansvar: Trænerne i Brug Bolden involverer de unge i tilrettelæggelse af aktiviteter og træning. Derigennem lærer deltagerne at tage ansvar, forpligte sig og føler sig som en del af noget større.
  • Sundhed: Motion, kropsforståelse og mentalt overskud er vigtigt for at udvikle sig som fodboldspiller, men også for at udvikle sig som menneske. Trænerne i Brug Bolden sørger gennem træningssessioner og turneringer og kampe for, at deltagerne udvikler sig fysisk og mentalt.

​​

Hvilke aktiviteter faciliterer vi og hvorfor?​

Vi har nogle centrale aktiviteter, som faciliteres i Hovedstadsområdet, samt forskellige projekter og udviklingstiltag, der inddrager unge fra det meste af landet.

Herunder er nogle af vores mest centrale aktiviteter:

  • Faste aktiviteter med fodboldtræning og interne fodboldkampe, som tilpasses niveau og formåen.
  • Afvikling af sociale aktiviteter, hvor samværet og fællesskabet er i fokus
  • Turneringer og stævner, herunder både gennem deltagelse i andres, såvel egen afvikling af samme.
  • Opsøgende og udkørende arbejde samt brobygning mellem målgruppen og andre aktører i civilsamfundet.

Hvordan muliggøres vores arbejde?​

Vi arbejder hele tiden på at tilbyde både faste og løbende frivillige aktiviteter i fortløbende projekter såvel som nye initiativer, som alle har til formål at finde vej til de unge i vores målgruppe og inddrage dem i vores fællesskaber. 

Vores fokus på at inddrage stærke, interesserede aktører såsom fonde, sponsorer og kommuner muliggør, at Brug Bolden foreløbig har kunnet fremme sin vision og mission igennem 5 år. Uden støtte fra fonde, styrelser, legater og donationer, vil vi ikke kunne eksistere eller tilbyde det, vi gør.

Det er Brug Boldens ønske kontinuerligt at formidle bredt om vores indsats samt opsøge og inddrage nye unge, som igennem vores indsats kan få et sundt og værdifuldt netværk på et socialt og sundhedsfremmende fundament. Et netværk, hvor glæde, trivsel og sunde værdier smitter af på målgruppens livsstil, hvori nye venskaber og oplevelser bliver til.

Hvad er Brug Bolden Danmark?

Brug Bolden er et brobyggende  fodboldfællesskab målrettet unge, der står udenfor det almene, etablerede idrætsliv.

Åbningstider​

Mandag – fredag

10.00 – 18.00​

Weekend

10.00 - 12.00​

Helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Brug Bolden Danmark

Bagsværd Hovedgade 126

2880 Gladsaxe

Klik her for rutevejledning

+45 7174 1778

kontakt@brug-bolden.dk